%

OLYMP SIGNATURE, tailored fit, SIGNATURE Cutaway, Nachtblauw

€ 55,95 € 89,95

Kleuren:

PRODUCTBESCHRIJVING

Geweven fijne jersey van two-ply premium cotton in donkerblauw-wit dessin met aangenaam zachte grip – dat is het materiaal van dit OLYMP SIGNATURE hemd dat verkrijgbaar is met de SIGNATURE haai-kraag. De iets dieper dan gewoonlijk aangezette kraag zorgt samen met de figuuraccentuerende schouderpartij voor optimaal draagcomfort. De tailored-fit-snit is in elke maat individueel verkrijgbaar. Fijne details zoals platte zomen, knoopsgaten met parelsteek en carozonootknopen in donkerblauw met ingebrande halve maan accentueren de hoge kwaliteit van dit buitengewone hemd.

Materiaal: Katoen 100%

DE BUITENSTOF

PREMIUM COTTON. MEER IS NIET MOGELIJK.

OLYMP SIGNATURE – het hemd voor mannen met gevoel voor elegantie en kwaliteit, tastbaar tot in elk detail. Het begint bij de edele stoffen, het visitekaartje van het hemd. Innovatief premium katoenweefsels, vervaardigd van bijzonder fijne garens, verenigen op perfecte wijze de waardigheid van het materiaal met het buitengewone draagcomfort. Daarnaast beschikt het hemd – bij OLYMP vanzelfsprekend – over uitstekende was- en strijkeigenschappen.

DE PASVORM

TAILORED FIT. DE PASVORM MET 'VERSTAND' VAN ANATOMIE.

Individualiteit blijkt ook in de pasvorm met een modieus modern silhouet. Voor OLYMP SIGNATURE wordt een gedifferentieerde matentabel gehanteerd. Iedere afzonderlijke maat wordt apart gesneden en is uniek. Het hemd past zich op deze manier perfect aan de vormen van de drager aan en voelt als op maat gemaakt.

MAATTABEL

  body fit tailored fit modern fit
Boordmaat cm
inch
38.0-38.0
15.0-15.0
38.0-38.0
15.0-15.0
38.0-38.0
15.0-15.0
Bovenwijdte 104.0 104.0 114.0
Taillewijdte 92.0 94.0 102.0
Rugbreedte 40.0 45.0 47.0
Overhemdlengte 78.0 78.0 82.0

DE DETAILS

FIJNE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL.
FIJNE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL.

FIJNE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL.

OLYMP SIGNATURE wordt gemaakt volgens de regels van perfecte ambachtskunst. Hier worden platte zomen en uitneembare boordbaleinen ingezet. De knoopsgaten worden gemaakt met een bijzonder fijne parelsteek. De parelmoerknopen zijn gepolijst en aan de achterzijde iets afgerond zodat ze probleemloos door het knoopsgat glijden. Ze worden met een pied-de-poule-steek op en steeltje vastgenaaid en in een extra stap omwikkeld volgens Napolitaanse traditie.

FLEXIBELE MANCHETTEN. DE KUNST VAN SOEPELHEID.

Ook de rugpas van een OLYMP SIGNATURE is helemaal afgestemd op comfort. Hij wordt gedeeld en voorzien van een aparte naad, waaraan strepen en ruiten zich spiegelen. Deze onderverdeling biedt meer soepelheid en elasticiteit rond de schouders en dus meer bewegingscomfort.

AANGENAME KRAAG. VERHOOGD COMFORT.
AANGENAME KRAAG. VERHOOGD COMFORT.

AANGENAME KRAAG. VERHOOGD COMFORT.

De kraag is het gezicht van het hemd. Bij OLYMP SIGNATURE wordt de kraag vervaardigd met de nodige stabiliteit en met een zachte, volumineuze inleg. De hals, die bij de kraagknoop iets dieper zit dan gebruikelijk zorgt voor voelbaar meer comfort, met of zonder stropdas. Bij dit premiumhemd zijn uitneembare boordbaleinen vanzelfsprekend.

FLEXIBELE MANCHETTEN. DE KUNST VAN SOEPELHEID.

Ledere manchet van een OLYMP SIGNATURE heeft een gewelfde ronding. De sluitknoop is bewust dichter bij de mouw geplaatst, waardoor de manchet bij bepaalde bewegingen van de arm flexibel over het horloge schuift.

DAARBIJ PAST

HET HANDSCHRIFT VAN PERFECTIE

HET HANDSCHRIFT VAN PERFECTIE

Een OLYMP SIGNATURE kun je alleen maar nóg mooier maken met een perfecte, daarvoor gecreëerde stropdas. OLYMP SIGNATURE wordt aangeboden in drie materiaalkwaliteiten. Dit model van zuivere scheerwol in modische breedte (circa 6 cm) heeft rechte zomen aan beide uiteinden. Voor nóg meer stabiliteit is de stropdas in het rond de hemdkraag liggende gedeelte aan de achterzijde versterkt met in kleur afgestemd ripslint.

VERZORGING

• Was witte en gekleurde was altijd gescheiden.

• Voor het behoud van de helderheid van kleur adviseren wij u bij bonte was het gebruik van wasmiddelen voor de bonte en voor de fijne was. Wasmiddel voor de witte was alleen bij witte was toevoegen.

• Let op het wasvoorschrift op het etiket. • Draait u de overhemden binnenstebuiten, sluit de knopen van de shirts en slaat u de boorden en manchetten naar binnen, dit om slijtage van de randen te verminderen.

• Met ten hoogste 6 hemden per wasbeurt bereikt u het beste resultaat.

• Centrifugeer op 400, maximaal 600 toeren.

• Na het wassen dient u de hemden meteen op een hangertje te hangen en boorden, manchetten en gesloten knooplijsten met de hand glad te strijken.

• Droog zijn de hemden glad. Eventueel resterende vouwen worden door uw lichaamswarmte tijdens het dragen vanzelf glad. Indien u toch wilt strijken, vermijd dan te hete strijkijzers (maximaal 2 stippen) en houd er rekening mee dat de ingestelde temperatuur van de feitelijke strijkijzertemperatuur kan afwijken. Boorden en manchetten slechts kort en binnenstebuiten strijken.

  • pflegeleicht-40
  • nicht-bleichen
  • nicht-im-trockner
  • maessig-heiss-buegeln
  • professional-dry-dont