PRODUCTBESCHRIJVING

Het OLYMP SIGNATURE hemd in bleu van linnen met fijne strepen is bij uitstek geschikt voor zakelijke en representatieve gelegenheden – dit uit zich ook in het understatement van de opstaande SIGNATURE kraag. Net als elke OLYMP SIGNATURE heeft het allerlei fijne details, o.a. platte zomen, knoopsgaten met parelsteek en echte parelmoerknopen in donkerblauw. Daarbij komen nog de tailored-fit-snit in individuele maten, waarbij alle maten over een 4 cm kortere hemdlengte beschikken, en vooral de bijzondere uitvoering van kraag, schouders en manchetten voor optimaal draagcomfort.

Materiaal: Linnen 100%

COMPLETE THE LOOK

DE BUITENSTOF

PREMIUM COTTON. MEER IS NIET MOGELIJK.

OLYMP SIGNATURE – het hemd voor mannen met gevoel voor elegantie en kwaliteit, tastbaar tot in elk detail. Het begint bij de edele stoffen, het visitekaartje van het hemd. Innovatief premium katoenweefsels, vervaardigd van bijzonder fijne garens, verenigen op perfecte wijze de waardigheid van het materiaal met het buitengewone draagcomfort. Daarnaast beschikt het hemd – bij OLYMP vanzelfsprekend – over uitstekende was- en strijkeigenschappen.

DE PASVORM

TAILORED FIT. DE PASVORM MET 'VERSTAND' VAN ANATOMIE.

Individualiteit blijkt ook in de pasvorm met een modieus modern silhouet. Voor OLYMP SIGNATURE wordt een gedifferentieerde matentabel gehanteerd. Iedere afzonderlijke maat wordt apart gesneden en is uniek. Het hemd past zich op deze manier perfect aan de vormen van de drager aan en voelt als op maat gemaakt.

MAATTABEL

  body fit tailored fit modern fit
Boordmaat cm
inch
38.0-38.0
15.0-15.0
38.0-38.0
15.0-15.0
38.0-38.0
15.0-15.0
Bovenwijdte 104.0 104.0 114.0
Taillewijdte 92.0 94.0 102.0
Rugbreedte 40.0 45.0 47.0
Overhemdlengte 78.0 78.0 82.0

DE DETAILS

FIJNE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL.
FIJNE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL.

FIJNE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL.

OLYMP SIGNATURE wordt gemaakt volgens de regels van perfecte ambachtskunst. Hier worden platte zomen en uitneembare boordbaleinen ingezet. De knoopsgaten worden gemaakt met een bijzonder fijne parelsteek. De parelmoerknopen zijn gepolijst en aan de achterzijde iets afgerond zodat ze probleemloos door het knoopsgat glijden. Ze worden met een pied-de-poule-steek op en steeltje vastgenaaid en in een extra stap omwikkeld volgens Napolitaanse traditie.

FLEXIBELE MANCHETTEN. DE KUNST VAN SOEPELHEID.

Ook de rugpas van een OLYMP SIGNATURE is helemaal afgestemd op comfort. Hij wordt gedeeld en voorzien van een aparte naad, waaraan strepen en ruiten zich spiegelen. Deze onderverdeling biedt meer soepelheid en elasticiteit rond de schouders en dus meer bewegingscomfort.

AANGENAME KRAAG. VERHOOGD COMFORT.
AANGENAME KRAAG. VERHOOGD COMFORT.

AANGENAME KRAAG. VERHOOGD COMFORT.

De kraag is het gezicht van het hemd. Bij OLYMP SIGNATURE wordt de kraag vervaardigd met de nodige stabiliteit en met een zachte, volumineuze inleg. De hals, die bij de kraagknoop iets dieper zit dan gebruikelijk zorgt voor voelbaar meer comfort, met of zonder stropdas. Bij dit premiumhemd zijn uitneembare boordbaleinen vanzelfsprekend.

FLEXIBELE MANCHETTEN. DE KUNST VAN SOEPELHEID.

Ledere manchet van een OLYMP SIGNATURE heeft een gewelfde ronding. De sluitknoop is bewust dichter bij de mouw geplaatst, waardoor de manchet bij bepaalde bewegingen van de arm flexibel over het horloge schuift.

DAARBIJ PAST

HET HANDSCHRIFT VAN PERFECTIE

HET HANDSCHRIFT VAN PERFECTIE

Stijlvol hoogtepunt van een optreden in een OLYMP SIGNATURE hemd: een SIGNATURE pochet. hij is vervaardigd van zuivere zijde en verkrijgbaar in de maat 33 x 33 cm. Hij heeft een uiterst aantrekkelijk dessin en een bijzonder detail als highlight: een handgerolde zoom.

VERZORGING

  • Was op 40 graden
  • Niet bleken
  • Niet in de droogtromme
  • Warm strijken
  • Niet chemisch reinigen