Welke weg leidt naar het strand - en hoe? 

 

Looks voor de mooiste zomerdagen
 
Zin in een dagje zee? Dat u een zwembroek bezit en deze kunt combineren met slippers en een T-shirt - dat is een gegeven. In sommige gevallen kan het echter nodig zijn om u wat meer te kleden: Als het geen zwemweer is. Als u een restaurant wilt bezoeken dat niet uit bamboe en palmbladeren is opgebouwd. Of u een wandeling wilt maken waarbij u niet blootsvoets wilt. Geen angst. Er zijn mogelijkheden.

OLYMP overhemd met korte mouwen

Overhemden met korte mouwen polariseren de modewereld. Uiteindelijk komt het maar op één ding neer: Men moet weten hoe men ze moet dragen. De handleiding: Overhemden met korte mouwen en dessins alleen in de vrije tijd, de bovenste knoop open, over de broek. Over broek gesproken: Bij een bloemenprint op een lichte ondergrond passen donkerblauwe shorts goed - ze voegen een vleugje zakelijkheid toe.

OLYMP T-shirt

Perfect gekleed met een T-shirt? Geen probleem. Shorts in beige kunnen gecombineerd worden met een sportief T-shirt met colourblocking-elementen. Daarbij lichtgekleurde sneakers - maar in ieder geval zonder (zichtbare) sokken.

OLYMP Polo

Als de dag in de Beach Club overgaat in een avond in de stad: Met deze combinatie bent u op alles voorbereid. De donkere polo en lichte broek zien er sportief en casual uit, maar stralen ook een flinke portie elegantie uit.