OLYMP SIGNATURE
tailored fit, Zakelijke overhemd, SIGNATURE Kent, Bleu

Artikelnummer  85517411

PRODUCTBESCHRIJVING

Voici ce qui distingue les chemises OLYMP SIGNATURE Tailored Fit : des matières de la meilleure qualité, des motifs de choix, un traitement soucieux du détail et un ajustement parfait. Ce modèle en pur lin allie toute ces qualités avec un imprimé de feuillages à l'esthétique estivale, mettant admirablement en valeur la personnalité stylée de la personne qui le porte. Son col Kent SIGNATURE agréable à porter, ses coutures rabattues réalisées à la main, ses boutonnières en point perlé et ses boutons de haute qualité en ivoire végétal complètent le niveau élevé de qualité de cette chemise. Ici en couleur bleue.

Materiaal: Linnen 100%

DE BUITENSTOF

PREMIUM COTTON. MEER IS NIET MOGELIJK.

OLYMP SIGNATURE – het hemd voor mannen met gevoel voor elegantie en kwaliteit, tastbaar tot in elk detail. Het begint bij de edele stoffen, het visitekaartje van het hemd. Innovatief premium katoenweefsels, vervaardigd van bijzonder fijne garens, verenigen op perfecte wijze de waardigheid van het materiaal met het buitengewone draagcomfort. Daarnaast beschikt het hemd – bij OLYMP vanzelfsprekend – over uitstekende was- en strijkeigenschappen.

DE PASVORM

TAILORED FIT. DE PASVORM MET 'VERSTAND' VAN ANATOMIE.

Individualiteit blijkt ook in de pasvorm met een modieus modern silhouet. Voor OLYMP SIGNATURE wordt een gedifferentieerde matentabel gehanteerd. Iedere afzonderlijke maat wordt apart gesneden en is uniek. Het hemd past zich op deze manier perfect aan de vormen van de drager aan en voelt als op maat gemaakt.

MAATTABEL

  body fit tailored fit modern fit
Boordmaat cm
inch
38.0-38.0
15.0-15.0
38.0-38.0
15.0-15.0
38.0-38.0
15.0-15.0
Bovenwijdte 104.0 104.0 114.0
Taillewijdte 92.0 94.0 102.0
Rugbreedte 40.0 45.0 47.0
Overhemdlengte 78.0 78.0 82.0

DE DETAILS

FIJNE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL.
FIJNE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL.

FIJNE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL.

OLYMP SIGNATURE wordt gemaakt volgens de regels van perfecte ambachtskunst. Hier worden platte zomen en uitneembare boordbaleinen ingezet. De knoopsgaten worden gemaakt met een bijzonder fijne parelsteek. De parelmoerknopen zijn gepolijst en aan de achterzijde iets afgerond zodat ze probleemloos door het knoopsgat glijden. Ze worden met een pied-de-poule-steek op en steeltje vastgenaaid en in een extra stap omwikkeld volgens Napolitaanse traditie.

FLEXIBELE MANCHETTEN. DE KUNST VAN SOEPELHEID.

Ook de rugpas van een OLYMP SIGNATURE is helemaal afgestemd op comfort. Hij wordt gedeeld en voorzien van een aparte naad, waaraan strepen en ruiten zich spiegelen. Deze onderverdeling biedt meer soepelheid en elasticiteit rond de schouders en dus meer bewegingscomfort.

AANGENAME KRAAG. VERHOOGD COMFORT.
AANGENAME KRAAG. VERHOOGD COMFORT.

AANGENAME KRAAG. VERHOOGD COMFORT.

De kraag is het gezicht van het hemd. Bij OLYMP SIGNATURE wordt de kraag vervaardigd met de nodige stabiliteit en met een zachte, volumineuze inleg. De hals, die bij de kraagknoop iets dieper zit dan gebruikelijk zorgt voor voelbaar meer comfort, met of zonder stropdas. Bij dit premiumhemd zijn uitneembare boordbaleinen vanzelfsprekend.

FLEXIBELE MANCHETTEN. DE KUNST VAN SOEPELHEID.

Ledere manchet van een OLYMP SIGNATURE heeft een gewelfde ronding. De sluitknoop is bewust dichter bij de mouw geplaatst, waardoor de manchet bij bepaalde bewegingen van de arm flexibel over het horloge schuift.

DAARBIJ PAST

HET HANDSCHRIFT VAN PERFECTIE

HET HANDSCHRIFT VAN PERFECTIE

Le niveau supérieur implique un style vestimentaire pensé jusqu'au moindre détail, y compris et en particulier dans un contexte professionnel. Cette cravate OLYMP SIGNATURE arbore la variante Premium d'un design à rayures diagonales classiques. Elle est donc idéale pour une présentation élégante. Produite à partir d'une sélection de lin et de soie de qualité, elle adopte une structure à chevrons mate et chatoyante. Travaillée à la main, elle est coupée à une largeur classique de 7,5 centimètres. C'est un excellent compagnon pour le monde professionnel, ici dans une alternance élégante de vert olive, bleu marine et bleu.

VERZORGING

  • Was op 40 graden
  • Niet bleken
  • Niet in de droogtrommel
  • Warm strijken
  • Niet chemisch reinigen