Linnen – De ideale begeleider voor warme dagen

 
De laatste virtuele stop van onze inspiratiereis is St. Tropez.

Denk aan een perfect motief voor een ansichtkaart van de Franse Rivièra – met de karakteristieke levendige kleuren, de spectaculaire architectuur en het turkooiskleurige water. Voeg aan deze idylle een klein stadje met talloze jachten, pittoreske kleine winkeltjes en fijnproeverrestaurants toe en u bent in Saint-Tropez. Vandaag staat dit oude vissersdorpje bekend om zijn jetset-toeristen die hier hun zomer doorbrengen. Of u nu op zoek bent naar een luxueuze, beschouwelijke plaats vol rust of liever samen met de internationale elite over het strand flaneert – hier bent u op het juiste adres. C’est le rêve – dit is de droom.
 

COLOURS & KEY PRINTS

Niets kan het zomergevoel beter uitdrukken dan een linnen overhemd! Dit prachtige weefsel wordt gewaardeerd vanwege zijn koelte en frisheid bij heet weer en een hoge luchtvochtigheid. In combinatie met onze unieke veredeling en de motieven in zomerse kleuren is het linnen OLYMP SIGNATURE overhemd de ideale begeleider voor warme dagen.
 
Ook ons nieuwe poloshirt en onze nieuwe T-shirts van een sensationele linnen-katoen-mix zijn prefect voor een dagje aan het strand. Met deze shirts in een moderne pasvorm en de kleuren met melange-effect slaat u tijdens het chillen aan de strandbar gegarandeerd een goed figuur.