Pasvormen

UIT DE RECLAME

UW VOORDELEN

LEVERING BINNEN 2-4 WERKDAGEN

GRATIS RETOURZENDING

GROOT ASSORTIMENT

STYLE

Mannen in OLYMP zijn succesvol, hechten waarde aan een hoogwaardig modisch uiterlijk en komen in iedere levensfase perfect voor de dag – in een outfit van OLYMP.

Mannen in OLYMP

Succes is niet alleen een kwestie van individueel talent. Succes is ook een kwestie van voorkomen. Een modieus, verfijnd voorkomen geeft zelfbewustzijn en is een statement, dat zowel professioneel als in de vrije tijd iemands persoonlijkheid effectief benadrukt. Mannen in OLYMP maken zich dit met kennis eigen.

Sinds 65 jaar heeft OLYMP deze leidende gedachte en de opgave onderschreven om succesvolle mannen in iedere levenssituatie aan een perfect figuur te helpen: met overhemden, poloshirts, dassen en gebreide artikelen van OLYMP. Met een exportquotum van 34 procent is OLYMP in meer dan 40 landen wereldwijd vertegenwoordigd.

De basis van het familiebedrijf werd in 1951 door Eugen Bezner gelegd. Na het overlijden van de bedrijfsoprichter in 1960 heeft diens zoon Eberhard Bezner de bedrijfsleiding overgenomen. Hij gaf de bedrijfsleiding op zijn beurt weer door aan zijn zoon, Mark Bezner, en zit sindsdien de adviescommissie van het bedrijf voor. Op de hoofdvestiging in Bietigheim-Bissingen, 20 km ten noorden van Stuttgart, evenals in nevenvestigingen in Duitsland en Oostenrijk, heeft OLYMP meer dan 760 medewerkers in dienst.

Daarbij komt nog eens een zonder meer groot sportief, sociaal en cultureel engagement. Naast het sponsoren van sporters en verenigingen en het jaarlijks op Sacramentsdag plaats vindende Jazz in OLYMP festival, heeft de familie Bezner zich via de stichting OLYMP-Bezner-Stiftung de opgave gesteld om dagverblijven, tehuizen en klinieken voor kinderen en jongeren wereldwijd te ondersteunen, en de opvoeding, gezondheid en educatie van kinderen en jongeren te bevorderen.

Het aanhoudende succes van OLYMP als toonaangevende overhemdenfabrikant wordt bepaald door compromisloos kwaliteitsbewustzijn van materiaal en verwerking, uitstekend draag- en onderhoudscomfort evenals een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. En natuurlijk een goede neus voor overtuigende modetrends.

Deze kwaliteitscriteria zijn van toepassing voor het hele productpalet van OLYMP: exclusieve herenoverhemden voor op het werk en in de vrije tijd, pullovers, knitwear, sweat en machinaal gebreide artikelen, dassen, poloshirts en T-shirts.

Een bijzonder revolutionaire nieuwe ontwikkeling was het strijk- en kreukvrije zakelijke overhemd OLYMP Luxor van puur katoen: gewoon wassen, drogen, aantrekken. OLYMP Luxor vormt de garantie voor een kreukvrij voorkomen op kantoor en elders, bijvoorbeeld tijdens een diner met het bedrijf of op een borrel na het werk. Een miljoenvoudige bestseller wereldwijd en de ultieme zakelijke must voor succesvolle mannen in OLYMP.

Met de nieuwe lijn OLYMP Level Five ontwierp OLYMP speciaal voor de slanke en modebewuste man een bedrijfsoverhemd op een modieus, nieuw niveau. Het patroon die het lichaam accentueert, de modieuze verwerking, het hoge niveau weefsel van comfortabele stretch voor veel bewegingsvrijheid en gemakkelijk te strijken eigenschappen bieden alle voordelen waar een bij de tijd horende zakelijke garderobe aan dient te voldoen.

Naast de zakelijke overhemden vormen ook de casual hemden voor vrije tijd en sport een typisch productsegment voor OLYMP. Want ook buiten het zakenleven hoeven mannen bij OLYMP niet af te zien van modieuze eisen of zelfs kwaliteit. 

 

Alle overhemden, pullovers, knitwear, poloshirts en T-shirts evenals accessoires zoals pochets en dassen zijn in grote ontwerp- en kleurkeuze en in alle maten in de online shop via OLYMP.COM te vinden en kunnen zonder problemen worden besteld. Daarbij profiteren mannen in OLYMP van een gratis retourservice.

Met jaarlijks vier nieuwe modecollecties en een blijvende beschikbaarheid aan standaardartikelen en basics laat OLYMP geen wens voor de modebewuste man onvervuld. De nieuwste innovatie uit het huis OLYMP is de jonge overhemdenlijn OLYMP No. Six super slim. De door de mode bepaalde verjonging van het silhouet ondersteunt de accentuering van het lichaam van atletische en sportieve mannen.