Zoek op
Winkelmandje

Carrière bij OLYMP

Als modelabel combineert OLYMP de klassieke zakenwereld met de snelle levensstijl van dit millennium. OLYMP is de constante vriend, partner en metgezel voor alle mannen die waarde hechten aan een zelfverzekerde, stijlvolle en modieuze verschijning op elk moment. Ons brede assortiment shirts, poloshirts, overhemden, pullovers en accessoires is van de hoogste kwaliteit en waarde en vormt de basis van ons decennialange succes. 
Als een door de eigenaar geleid, middelgroot bedrijf combineren we duurzaam en verantwoordelijk gedrag met effectieve groei. Ongeveer 900 medewerkers werken aan uniek textiel dat onze klanten inspireert en hun dagelijks leven een beetje mooier maakt. 
Traditie ontmoet innovatie. Dat is "Wij bij OLYMP". De laagdrempelige charme van een middelgroot familiebedrijf ontmoet een sterk technologisch georiënteerde wereldspeler. Deze twee kanten van het bedrijf garanderen een hoge mate van identificatie en loyaliteit van de medewerkers, interessante en verantwoordelijke werkterreinen, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, ruimte voor visionaire ideeën en alternatieve oplossingen alsmede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.