OLYMP Luxor

 

Eenvoudig wassen, drogen, aantrekken - OLYMP Luxor overhemden blijven de hele dag glad De met zorg uitgezochte stoffen zijn ademend, huidvriendelijk en gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® (95.0.3008 HTTI). Comfort fit of modern fit.

Producten in deze categorie

Filteren en sorteren
Maat
Maat
656 product AANGEVEN
Kleur
Kleur
656 product AANGEVEN
Mouwlengte
Duurzaamheid
Duurzaamheid
656 product AANGEVEN
Pasvorm
Pasvorm
656 product AANGEVEN
Materiaal
Materiaal
656 product AANGEVEN
Patroon
Patroon
656 product AANGEVEN
Seizoen
Seizoen
656 product AANGEVEN
Stijl
Meer filters +
656 product

OLYMP Luxor Strijkvrije businesshemden

De hemden zijn gemaakt van 100 % katoen met een hoge stapellengte, een bewijs van de hoogwaardige kwaliteit. Mede daarom zijn de businesshemden van de lijn OLYMP Luxor enorm stevig en scheurvast. Complexe veredelingen verlenen het materiaal zijn strijkvrijheid, vooral in het zakenleven een hogelijk gewaardeerde eigenschap. In deze hemden met hun luchtdoorlatende en huidvriendelijke stoffen kunnen mannen in OLYMP ook in stresssituaties hun hoofd koel houden. Per slot van rekening moet een hemd er bij elke nog zo stressvolle afspraak verzorgd en glad uitzien, maar moet ook optimaal draagcomfort kunnen bieden.

 

Dankzij zijn onkreukbare en strijkvrije eigenschappen zijn de hemden bovendien gepredestineerd voor zakenreizigers die vaak veel tijd in vliegtuigen doorbrengen en 'uit de koffer' moeten leven. Terwijl de kledingtechnisch 'minderbedeelden' vaak liever hun colbert aanhouden, overtuigen de mannen in OLYMP met hun perfecte hemden ook zonder colbert en met opgerolde mouwen.

 

Bij de kraagvorm kan de drager zelf kiezen: de Kent, Global Kent, New Kent, New York Kent, Tab, haaienkraag, button-down, under-button-down en zelf rokboordjes. Helemaal naar eigen voorkeur zijn de hemden verkrijgbaar met lange, normale, extra lange of extra korte mouw. Bij erg warm weer, is er ook nog het hemd met korte mouwen dat voor verkoeling zorgt. De bijpassende stropdassen, vlinderdassen en pochetten maken het plaatje af.

 

Deze klassieke businesshemden bieden hun dragers legio mogelijkheden om hun modegevoel te tonen en zich duidelijk te onderscheiden van de saaie eenheidsnorm van zijn collega's. Soms is dat een belegsel aan de binnenkant van de kraag en de manchetten, dan zijn het kleurige knopen en naaigarens, een Italiaanse knooprij of in wijdte verstelbare manchetten. De decent geplaatste details zijn echte highlights die ook opvallen tijdens de after-work-party.