OLYMP Soirée

 

De galahemden OLYMP Luxor soirée schitteren door extravagante details zoals borduursels, omslagmanchetten of blinde knooplijsten en zijn – zoals het hoort bij een echt OLYMP Luxor hemd – strijk- en kreukvrij. In de strijkvrije serie OLYMP Luxor of de nauwsluitende patroon van OLYMP Level Five.

Producten in deze categorie

Filteren en sorteren
Maat
Maat
46 product AANGEVEN
Kleur
Kleur
46 product AANGEVEN
Mouwlengte
Mouwlengte
46 product AANGEVEN
Duurzaamheid
Duurzaamheid
46 product AANGEVEN
Pasvorm
Pasvorm
46 product AANGEVEN
Materiaal
Materiaal
46 product AANGEVEN
Boorden
Boorden
46 product AANGEVEN
Manchet
Manchet
46 product AANGEVEN
Patroon
Patroon
46 product AANGEVEN
Seizoen
Seizoen
46 product AANGEVEN
Stijl (1  geplukt)
Meer filters +
46 product

OLYMP Soirée Stijlvolle hemden voor feestelijke gelegenheden

Mannen in OLYMP dansen niet overal. Maar bij feestelijke gelegenheden slaan ze altijd een goed figuur. Met OLYMP Soirée. De elegante huwelijkshemden en galahemden in de lijnen OLYMP Luxor of OLYMP Level Five plaatsen buitengewone accenten met extravagante details zoals omslagmanchetten, verborgen knooplijsten of sierranden.

 

Voor opera, bruiloft of andere plechtigheden – de galahemden van OLYMP Soirée bieden voor elke gelegenheid de geschikte pasvorm en de bijpassende kraag. Van de modieuze haaienkraag voor volumineuze stropdasknopen tot en met het decente rokboordje voor een stijlvol strikje of een vlinderdas is alles verkrijgbaar – uiteraard ook de New-Kent-, de New-York-Kent-, de tab- en de button-down-kraag. Even variabel als de kraag is ook de pasvorm: OLYMP Soirée is verkrijgbaar in comfort fit, modern fit en in de getailleerde body-fit-pasvorm. Ieder van ons viert zijn feest immers anders. Maar in OLYMP Soirée wel altijd elegant.

 

De nuances maken het verschil. Vooral als de dresscode uniformiteit voorschrijft. OLYMP Soirée beheerst het spel van geraffineerde tussentinten op perfecte wijze. Wit, beige, lichtbeige zijn voor mannen niet om het even bij de keuze van de kleding – en voor de begeleiding, op wie ze met hun optreden duurzaam indruk maken, al helemaal niet. Zo plaatst OLYMP Soirée niet alleen accenten die waargenomen en begrepen worden, maar ook een modisch statement.

 

Als het feest dan ook nog eens iets langer duurt, bewijzen OLYMP Soirée hemden hun uithoudingsvermogen. Ten eerste omdat ze met hun omslagmanchetten de aandacht trekken als later op de avond niet alleen de sfeer, maar ook de manchetknopen en de stropdasknopen losser worden. Ten tweede omdat OLYMP Soirée helemaal in de stijl van OLYMP Luxor zich ook nog kreukvrij presenteert, terwijl anderen in hun licht gekreukte hemden het laatste rondje bestellen.

 

Het geheim achter dit 'kreukvrije' effect van OLYMP Soirée hemden is het kwalitatief absoluut hoogwaardige en vormbestendige materiaal: de strijkvrije galahemden van de lijn OLYMP Luxor zijn van 100 procent katoen terwijl de figuuraccentuerende modellen van OLYMP Level Five, dankzij een bijmenging van drie procent elastisch XLANCE elastolefine, aangename Business-Comfort-Stretch bieden. De materialen zijn in ieder geval huidvriendelijk, ademend en gecertificeerd volgens Oeko-Tex Standard 100. Daarmee is fantastisch draagcomfort verzekerd tot de laatste cocktail en daarna.

 

Nog even een paar woorden over de details: hieruit blijkt de ware kwaliteit van de hemden. Van de edele materialen en de verborgen knooplijsten tot en met de aparte knoop aan de mouwsplit beantwoordt OLYMP Soirée op perfecte wijze aan de codex voor feestelijke kleding.

 

Na het feest is vóór het feest! OLYMP Soirée mag dan zeker niet ontbreken. Kies gewoon een hemd, let op de juiste maat, leg het in de winkelmand en ga naar de kassa.