COLOURS & KEY PRINTS


Rond de middag leidt onze reis ons langs de kust van de prachtig mooie stad Nice. Nice is niet alleen mooi om te zien, maar heeft ook anderszins veel te bieden.  
Al is de Côte d'Azur altijd al een droombestemming geweest, is het dit voorjaar een absoluut oord van verlangen. Nu kunt u deze magie niet alleen meedragen in uw hart, maar ook op uw huid.
 
Vanuit het Parc de la Colline du Château, de hoog op een berg gelegen kasteeltuin, kunt u uitkijken over de hele stad. Het uitzicht is even adembenemend als de klim naar het park. Na deze sportieve activiteit hebt u uw lunch zeker wel verdiend. De oude stadskern biedt de perfecte coulisse om te flaneren. Overal zijn oorspronkelijke steegjes te ontdekken en op elke hoek vindt u wel een klein restaurantje of cafeetje.
 
Als u in de richting Promenade des Anglais slentert, komt u uit op Frankrijks beroemde bloemenmarkt, de Marché aux Fleurs. De fascinerende vormen en kleuren van de bloemen bieden een onuitputtelijke bron van inspiratie bij de vormgeving van nieuwe motieven. Zonder de schoonheid van de natuur zou geen overhemdencollectie compleet zijn.